02 August 2007

Greek Ecommandos

Ναι Ελληνες, μπορούμε επιτέλους να ξυνόμαστε ήσυχοι!Οι ΑgroSecuritαδες είναι εδώ!
Για κάθε τζομπάνη που ‘χασε τ’ αρνιί τ’...
Για κάθε κτηνοτρόφο που του ‘κλεψαν το γρουν...
Για κάθε τσιφλικά που του ‘φαγαν τη γη...
Οι Οικολογικοί Μπάτσοι είναι ready του serve and protect!
Σε κάθε πουρνάρι που απειλείται, σε κάθε πεύκο που κόβεται...
Σε κάθε ποτάμι που βρωμίζεται, σε κάθε λίμνη που μολύνεται ...
Σε κάθε παραλία που clubαδιάζεται, σε κάθε λουόμενο που ουρεί χύμα στου κύμα...
Τα γεροντοπαλίκαρα του Μητσοτάκη φουνάζουν, βρουντερά, «ΠΑΡΩΝ»!
Οπου οι πρεζέμποροι καραδοκούν...
Οταν οι αμφορείς κρυφοπουλιούνται...
Εκεί που η παρανομία παίρνει τα βουνά...
Οι Εcommandos μας υψώνουν ανάστημα!

Εκπαιδευμένοι στις ζούγκλες της Κολομβίας, σκληραγωγημένοι στα υψίπεδα του Αφγανιστάν, ευαισθητοποιημένοι στα βάθη του Αμαζονίου, οι άντρες της ΕΛ.ΑΓΡ. δεν μασάν τ’ αρχίδια τς!
Εχοντας μαθητεύσει πλάι στην αφρόκρεμα της Scotland Yard, όντας πιο ‘κολόγοι κι απ’ ακτιβιστή της Greanpeace που έκαψε τη βιζόν της μάνας του, ξεπερνώντας σε επιχειρησιακή ικανότητα ακόμα και την CIA και, πάνω απ’ όλα, με την πείρα και την σοφία των γηρατειών, τα καμάρια της ΑGROSECURITY μαμούν κι δέρνουν!
Τέλος τ’ αδέσποτ’ αρνιά, τα κλεψιμέϊκα κι οι ‘κουπεδουφάγοι.
Τέλος τα τσουρουφλισμένα δάση, τ’ άστεγα αρκούδια και οι ξεροψημένες χελώνες.
Τέλος τα ληγμένα και το λαθρεμπόριο!
They are here του stay!

υ.γ: Οι Royal Marines επιλέχθηκαν χάριν παραφωνίας.

11 comments:

guerrero7,62 said...

Xρυση μου τι δουλεια εχουν οι Royal marines και ο John fucking Rambo με του αγροφυλακες;

Reactor69 said...

Σιγά ρε καραβάνι, δεν στους θίξαμε κιόλας!

Απλά οι πρώτοι φαίνονται μάχιμοι και ετοιμοπόλεμοι, όπως και οι αξιόμαχοι και αποτελεσματικοί αγροφύλακές μας, ο δεύτερος είνι άτριχους!

Οσο για τη φωτογραφία στη μέση, θεωρώ πως απεικονίζει απόλυτα την άρτια, υψηλού επιπέδου εκπαίδευσή τους...

drunk tank said...

το σώμα των αγροφυλάκων θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει. και σίγουρα πρέπει να γίνεται αντικείμενο χλεύης όταν λειτουργεί όπως τόσα άλλα σε αυτή τη χώρα: δίχως την παραμικρή εκπαίδευση, δίχως προκαθορισμένες και ξεκάθαρες αρμοδιότητες, και καθαρά για μικροπολιτικούς λόγους.
η δε "οικολογική αστυνομία" δεν έχω πλήρη εικόνα των αρμοδιοτήτων της. στο φτωχό μου μυαλό πάντως θέλω να σκέφτομαι ότι θα είναι εκείνοι που θα κόβυν κλήσεις στον πεζό που πετάει το τσιγάρο και την πορτοκαλάδα στο δρόμο και όχι στον κάδο που βρίσκεται δέκα μέτρα μπροστά του, στον οδηγό που αδειάζει το τασάκι του στη μέση του δρόμου, στην συνοδηγό μάνα που μου πέταξε στο μπαρμπριζ την πάνα με τα σκατά του μωρού της, στον αφισοκολλητή που σκίζει και πετάει τις προηγούμενες αφίσες στο δρόμο για να κολλήσει τις δικές του, στον αφισοκολλητή που κολλάει αφίσες όπου γουστάρει και όχι σε συγκεκριμένους χώρους και σε άλλα πολλά τέτοια παραδείγματα. νομίζω ότι κάπως έτσι μπορώ να βρω χρησιμότητα σε ένα τέτοιο σώμα, δίχως να ξέρω βέβαια αν αυτά δεν είναι αρμοδιότητες ήδη υπαρχόντων σωμάτων.

kat. said...

α πα πα!

υγ. δεν έχω τίποτα άλλο να πω!

Reactor69 said...

Drunk tank,

Εκτός από τη σκατωμένη πάνα-βρακάκι/Bond's DB9 new sight blocking defensive gadget, όλα τα άλλα είναι αρμοδιότητες της αστυνομίας, της τροχαίας, της δημοτικής αστυνομίας και άλλων αρμόδιων που δεν καταδέχονται να ασχοληθούν με τέτοιες "υποθέσεις"! Και αν λάβεις υπ' όψιν σου τη συχνότητα αυτών των φαινομένων από εμάς τους "ευαισθητοποιημένους" οικολογικά και αισθητικά πολίτες, καλά κάνουν.
Οσο για την αγροφυλακή, ως ένα σώμα αντίστοιχο των οργάνων της τάξης πόλεων, εκπαιδευμένο να λειτουργεί σε μη αστικές συνθήκες, που θα αντικαταστήσει την αστυνομία, συμφωνώ κι εγώ.

Αλλά μόνο έτσι δεν είναι!
Σε γραφεία θα ξύνονται κι αυτοί, επανδρώνοντας προεδρικές, σεζλόνγκ και, σε αντίξοες περιστάσεις, πλαστικές ξαπλώστρες...
Το δημόσιο στην Ελλάδα είναι σαν τον κουλοχέρη, ρίχνεις συνέχεια ευρώμπαλα μπας και δουλέψει, και κάνει και κάνα τζακ-ποτ στις εκλογές!

Υ.Γ: Σίγουρα δεν καπνίζεις... Ακου τσιγάρο στον κάδο... Παρανάλωμα θα γίνει!

Κat,

...

Υ.Γ: Σε κατανοώ! :)

kolassasB said...

Λέγεται ότι έβαλαν στους οικολόγους αστυνομικούς να γράψουν τι είναι οικολογία και τι πραγματεύεται, το 90% έγραψε ότι είναι τα λόγια που λέγονται εντός της οικίας, πως λέμε τα λόγια τις πλώρης κάτι τέτοιο. Καλά είμαστε τόσο μαλάκες για να βγάζουμε τόσο μ@##$%$&@ πολιτικούς οι οποίοι αν και μ@$#%@$#$ μας δουλεύουν κι’ από πάνω.
Και δεν μου λέτε εάν αρπάξει φωτιά το δάσος ο παππούς αστυνοικολογος θα προλάβει να τρέξει μέχρι το χωριό πριν καεί το δάσος ή θα πάθει κανένα έμφραγμα στον δρόμο.!!!!!

Reactor69 said...

Κolassasb,

Μα γι' αυτό δεν καταργούν την αστυνομία, για να έχει κάπου να ρίξει το φταίξιμο και ο 'κολογόμπατσος που τα 'ξυνε στο γραφείο! ;)

Τς, τς, τς... Ιδέα δεν έχεις από πολιτική και διοίκηση!

Σχετικά με το ερώτημά σου: Καταφανώς!

morfeas said...

Ιέχω να καν ένα σχούλιο μι πουλλές προυεκτάσεις. Εκ πρώτς ομιλιείς την διάλεκτον των βνων και των ραχούλων πουλύ καλλλώς. Εκ δευτέρς ιέχω να πς ότι ιέχεις απούλυτο δίκιο σι ό,τι λιές.

Λοιπόν γέλασα πολύ με το post. Ρε φίλε αυτόν τον Βύρωνα δεν τον πάω κάστανο. Μου κάθεται στο λαιμό. Ειδικά από τότε που έγινε υπουργός παρακάλαω να υπάρχει κάπου κάποιος ξεχασμένος της 17Ν και να του φυτέψει μια οβίδα στο αυτί. Το Δεξί! Αυτή η "οικολογική αστυνομία" βρωμάει τόσο πολύ ρουσφέτι που θα πάει ο Κακλαμάνης να τους απολυμάνει, μόλις βρούν κτήριο. Γάμησέ τα... "Ποινήν εκτίω..."

drunk tank said...

@reactor

δυστυχώς (έτσι λέω) καπνίζω και μάλιστα πολύ. απλώς από τις μέρες του στρατού μου έμεινε μία καλή συνήθεια (ας ωφελεί και κάπου η θητεία) να σβήνω το τσιγάρο στο παπούτσι μου και μετά να το πετάω σε κάδο. επιπλέον βέβαια θα μπορούσαν να τοποθετούνται ειδικά σταχτοδοχεία στα πεζοδρόμια.
βέβαια, είμαστε τόσο ελληνάρες που ακόμα και αυτά δε θα τα σεβόμασταν!

κατά τα λοιπά δε μπορώ παρά να συμφωνήσω με τα λεγόμενά σου.

Reactor69 said...

Μορφέα,

"Ειδικά από τότε που έγινε υπουργός παρακάλαω να υπάρχει κάπου κάποιος ξεχασμένος της 17Ν και να του φυτέψει μια οβίδα στο αυτί."

Οβίδα στ' αυτί; Χμ! Είσαι και 'συ του gore και του splatter ε;
Από το στόμα σου και στου τρομοκρατικού υποπυρήνα τ' αυτί!
Αλλά πάλι, από μαλάκες για αντικατάσταση η Ελλάς άλλο τίποτα, οπότε... Τζάμπα η οβίδα και το τράβαλο! Τη γράνα μου...

Drunk tank,

Καλό θα ήταν το μέτρο, αλλά εδώ δεν επαρκούν οι κάδοι σε πολλές πλατείες, άσε που και όσοι υπάρχουν αδειάζονται αραιά και που.

Από την άλλη, ο Ελληνας βουτάει τασάκια(το έχω κάνει!) από τις καφετέριες, στο δημόσιο θα κολλήσει που θα 'ναι έτσι και μεγάλο κι εργονομικό!!

Μην ανησυχείς όμως, η οικολογική αστυνομία έρχεται!..

Reactor69 said...

Που 'ναι τουλάχιστον ο Βαγγέλης ν' αρχίσει τα:

"Ασταδιάλλα ρε!"

Αθάνατε Γιαννόπουλε!
Σίγουρα θα του άρεσε και το τραγούδι...